What our Customers Think:
The Charmans’ conservatory

The Brief

The client wanted to increase the size of their living space as they have a small bungalow and wanted a large airy room to the rear of their property where they could view and enjoy their garden all year round.

The Solution

The customer called in a local Cornish company and us to provide quotations and visual simulations. The customer’s decision to place their contract with us was based on our in-house dedicated building and installation resource, plus a glowing recommendation from a friend.

The project ran like clockwork, which is a testament to the planning skills of our installation and buildings department as the client’s property was 240 miles away from our typical area.

The Result

Mr and Mrs Charman are absolutely delighted with their conservatory and are looking to place further orders with us for a replacement front door and windows in their property.

We would like to thank you so very much for this wonderful conservatory you have just installed. We also compliment all your staff who were first class and made such a lot of effort!